Idris Elba heeft meer dan genoeg van vragen over James Bond-casting

De acteur wil het er niet meer over hebben.


Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin stond dat Idris Elba niet de nieuwe James Bond gaat worden. Jarenlang had de acteur interesse in de rol van 007, maar nu maakt hij duidelijk dat hij het wel allemaal een beetje beu is.

De acteur geeft namelijk de nodige interviews om zijn nieuwste film, Beast, zo goed mogelijk te kunnen promoten. Er worden hem echter bijna meer vragen gesteld over James Bond dan andere projecten waarbij hij betrokken is. Daar heeft Elba nu genoeg van.

Stop
Zo zegt de 49-jarige acteur: "Hoe kan ik daar een antwoord op geven? Als je me die vraag stelt, ben je een luie journalist. Websites gebruiken het vervolgens als clickbait: "Wat heeft Elba nu weer te zeggen?" Daarom probeer ik gewoon altijd hetzelfde antwoord te geven".

Toch maakt de geliefde Elba ook af en toe een grapje: "Het komt soms wel eens voor dat ik de journalist voor me een beetje voor de gek hou, maar ik probeer voornamelijk duidelijk te maken dat het enkel en alleen een gerucht is. Vandaag de dag heb ik het er gewoon liever niet weer telkens over".

Jonge Bond
De laatste tijd doet weer een ander gerucht de ronde, namelijk dat Daniel Craig vervangen zou moeten worden door een veel jongere acteur, die dan zo een lange tijd zou mee kunnen gaan. Voorlopig blijft het echter gissen.

NieuwsFilm

meest populair