Eindelijk een duidelijke eerste blik van Disney's live-action 'Pinocchio'

Disney+ geeft een clip vrij waarin het houten jongetje goed is te zien!

De laatste jaren maakt Disney de nodige live-action remakes van hun klassieke animatiefilms. Denk bijvoorbeeld maar aan Beauty and the Beast, Aladdin en nu is Pinocchio aan de beurt. Hieronder krijgen we weer eens wat nieuwe beelden te zien.

Disney deelde namelijk de onderstaande clip, waarin ze aangeven wat er vanaf 8 september allemaal te zien zal zijn op Disney+. Hier hoort dus ook Pinocchio bij. Zo zien we het houten jongetje voorbij komen en krijgen we snel Tom Hanks te zien, die voor de film in de huid kruipt van Gepetto. Bekijk de beelden hieronder.



Cast
Hanks is niet de enige grote naam die aan het project meewerkt. Jospeh Gordon-Levitt zal namelijk te horen zijn als het krekeltje Jiminy Cricket, Cynthia Erivo als de Blue Fairy, Luke Evans als the Coachman en Keegan-Michael Key als Honest John. Pinocchio zelf wordt ingesproken door Benjamin Evan.

De regisseur van de film is Robert Zemeckis, o.a. bekend van Forrest Gump. Het lijkt erop dat de filmmaker voor een haast identieke look is gegaan voor Pinocchio zoals we hem kennen uit de animatiefilm van 1940. De live-action remakes van Disney doen het eigenlijk altijd wel goed, maar sommige filmfanaten vinden het wel minder dat als twee druppels water lijken op de originele animatiefilms zelf.

Iets anders
Dit is echter niet de enige Pinocchio-film die dit jaar uitkomt. Niemand minder dan de geliefde regisseur Guillermo del Toro maakt voor Netflix namelijk een stop-motion Pinocchio, die volgens de Mexicaanse filmmaker "heel wat duisterder wordt dan het origineel". Beide projecten zien er hoe dan ook mooi uit!

NieuwsFilm

meest populair