Jessica Biel komt kletsnat uit het zwembad op Insta-beelden

Jessica Biel komt kletsnat uit het zwembad op Insta-beelden

Ook al een tijd de vrouw van Justin Timberlake.

Actrice Jessica Biel zien we de laatste jaren eigenlijk niet zo heel vaak meer in films of series. Misschien hoeft dat ook niet meer per se. De ster uit onder meer Neil Burgers The Illusionist uit 2006 is namelijk getrouwd met Justin Timberlake.

Biel speelde tot circa 2012 in heel wat grote films. Denk dan aan The Texas Chainsaw Massacre, Blade: Trinity, The A-Team, Hitchcock en de Total Recall-remake.

In 2018 was ze nog succesvol met de serie The Sinner waarvoor ze onder meer een nominatie kreeg voor een Golden Globe Award. Recent dook ze op in de serie Candy van de streamers Hulu en Disney+.

Opvallend op Instagram
"I did my own stunts 😂 Happy movie-versary to Summer Catch!!" schrijft de bekende actrice bij een nieuwe Insta-post. We zien een clip uit de film Summer Catch uit alweer 2001. De romantische sportkomedie met ook Freddie Prinze Jr. en Brittany Murphy was destijds overigens geen hit, eerder een flop.


De nu 40-jarige Jessica Biel - en toen net even boven de 20 jaar - in de clip zien? Check de beelden dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair