Volledig kaalgeschoren Dave Bautista maakt zich klaar voor zijn 'Dune 2'-opnames

Volledig kaalgeschoren Dave Bautista maakt zich klaar voor zijn 'Dune 2'-opnames

De grote schurk keert terug!

Denis Villeneuve wist hoge ogen te gooien met Dune. De film van de geliefde regisseur werd zo goed onthaald, dat hij ook een tweede deel mag maken. Hiervoor keren de nodige sterren van het origineel van terug, waaronder Dave Bautista, die nu aangeeft dat hij gaat beginnen.

De opnames gingen al eerder deze zomer van start, maar Bautista (o.a. bekend van zijn rol als Drax in het MCU) hoefde tot dusverre nog niks op te nemen. Daar komt nu dus verandering in. De acteur moest namelijk afscheid nemen van zijn baard, om opnieuw in de huid te kunnen kruipen van de schurk Glossu Rabban Harkonnen.

Bekijk 'zijn transformatie' hieronder.



Verhaal
De opnames begonnen al in juli, maar hoogstwaarschijnlijk waren voornamelijk hoofdrolspelers Timothée Chalamet en Rebecca Ferguson deze zomer druk bezig.

Het vervolg zal namelijk grotendeels draaien om hun personages, Paul en Lady Jessica, die samen in de woestijn moeten zien te overleven met Chani (Zendaya) en de andere Freman, terwijl ze zich ook voorbereiden om in opstand te kunnen komen tegen de Harkonnen.

NieuwsFilm

meest populair