'She-Hulk'-regisseuse wil samenwerken deze wereldberoemde ster voor een MCU-project

'She-Hulk'-regisseuse wil samenwerken deze wereldberoemde ster voor een MCU-project

Komt Jennifer Lopez Marvel versterken?

Het is vandaag de dag tamelijk lastig om een acteur of actrice te noemen die niet te zien is in een superheldenfilm. DC en voornamelijk Marvel weten namelijk elke keer weer de nodige supersterren te strikken en nu lijkt het erop dat er wederom een wereldberoemde naam toekomstig in het MCU te zien zal zijn.

Kat Coiro, de regisseuse van de nieuwe Disney+ en Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law, wil namelijk maar wat graag Jennifer Lopez in het MCU zien. De twee bekendheden werkten al eerder samen aan de komedie Marry Me, maar als het aan Coiro ligt blijft het daar niet bij.

Interview
De laatste tijd geeft Coiro de nodige interviews om haar nieuwe serie zo goed mogelijk te promoten. Er werd haar toen gevraagd wat ze nog graag wil laten zien in het MCU. Lang hoefde ze niet over haar antwoord te denken, dat kort maar krachtig was: "Het is mijn grote droom om J-Lo in het MCU te zien, dus daar ga ik mijn best voor doen!"

Lopez, natuurlijk voornamelijk bekend als zangeres, was ook al in meerdere films te zien. Zo wist ze o.a. hoge ogen te gooien in Hustlers en heeft ze alweer de nodige projecten op de agenda staan, maar Coiro wil dus nog een stapje verder gaan en de actrice een rol geven in een superheldenfilm of serie.

Goed mogelijk
De kans dat dit gaat gebeuren lijkt dan ook tamelijk groot. Marvel is altijd op zoek naar nieuwe bekende namen en vindt het ook geen probleem om artiesten zoals Harry Styles in het MCU op te laten duiken.

Grappig genoeg werd J-Lo enkele jaren terug zelfs in verband gebracht met de rol van She-Hulk, toen ze een foto op Instagram postte van haar gespierde lichaam. Hier kwam het toen niet van, maar met alle films en series die Marvel nog gaat maken zal er waarschijnlijk wel iets tussen zitten voor Lopez, mocht zij zelf ook interesse hebben natuurlijk.

NieuwsFilm

meest populair