Jason Momoa: "Mijn Fast & Furious-schurk is anders dan de rest"

Jason Momoa: "Mijn Fast & Furious-schurk is anders dan de rest"

Volgens de acteur krijgen we een heuse psychopaat te zien.

Jason Momoa zit bepaald niet stil. De acteur heeft getekend voor diverse blockbusters. Zo kruipt hij o.a. opnieuw in de huid van Aquaman, zal hij in te zien zijn in de Netflix-film Slumberland (waarvan de trailer eerder vandaag op FilmTotaal verscheen) én speelt hij de grote schurk in Fast X. Over deze rol laat hij zich nu uit.

Dominic Toretto en co. nemen het elke keer weer op tegen de nodige spierbundels. Zo ging Vin Diesels Toretto al op de vuist met Hobbs (Dwayne Johnson), Shaw (Jason Statham) en zijn broer Jakob (John Cena). Nu mag hij het op gaan nemen tegen Momoa. Volgens de acteur zelf gaat hij een schurk spelen van een ander kaliber.

Reactie
Tijdens een recent interview liet Momoa zich uit over zijn rol: "Ik heb het echt geweldig naar mijn zin. Ik vind het zo gaaf dat ik nu eindelijk eens een echte slechterik kan spelen. Ik speel namelijk bijna altijd alleen maar 'good guys'."

"Maar dat is mijn 'Fast X'-personage allesbehalve. Hij is erg sadistisch en denkt dat hij beter is dan alle anderen. Het is een personage dat behoorlijk veel problemen heeft, waardoor hij ze niet allemaal op een rijtje heeft".

Rol
Vooralsnog is het niet bekend wat zijn personage precies wil bereiken en wat zijn doel is, maar de verwachtingen zijn hoog. Niet alleen Momoa komt de cast versterken, maar ook de met een Oscar bekroonde Brie Larson maakt deel uit van het nieuwe hoofdstuk.

NieuwsFilm

meest populair