Regisseur 'Aquaman 2' tracht fors uitstel goed te maken met beelden uit 'The Lost Kingdom'

Regisseur 'Aquaman 2' tracht fors uitstel goed te maken met beelden uit 'The Lost Kingdom'

Nog 1,5 jaar wachten...

Gisteren werd duidelijk dat de grote DC-film Aquaman and the Lost Kingdom met vele maanden is uitgesteld. Warner Bros. doet dit waarschijnlijk om nogmaals te kijken of de franchise wel de juiste koers vaart. Regisseur James Wan ondergaat het.

Wan kroop maar achter zijn PC en plaatste als een soort tegemoetkoming een reeks concept-art op Instagram. En deze ontwerpen geven een nieuwe blik op de wereld die we te zien krijgen in The Lost Kingdom.

"Aquaman and the Lost Kingdom verhuist naar eerste kerstdag 2023. Ik ben een beetje bijgelovig en ik vind het geweldig dat het een december-release is zoals de eerste [film]!" schrijft Wan bij de beelden.

Prachtige concept-art Aquaman 2
"Hier is een kleine glimp van wat art van de grote, epische wereld die we aan het creëren zijn, en ik heb de tijd nodig om het goed te doen," aldus Wan. "Deze afbeeldingen raken nauwelijks het oppervlak van deze film aan, want we hebben nog niet eens de vreemde en prachtige personages en wezens van deze wereld getoond. Ik kan niet wachten om te laten zien, maar je moet nog even wachten ;)"

Vanaf 25 december 2023 draait Aquaman and the Lost Kingdom in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair