Marvel Studios onthult bestaan Wolverine in het MCU!

Marvel Studios onthult bestaan Wolverine in het MCU!

She-Hulk doet het weer.

She-Hulk: Attorney at Law lijkt bevestigd te hebben dat Wolverine bestaat in het Marvel Cinematic Universe. Er zijn inmiddels een paar jaar verstreken sinds Disney besloot 20th Century Fox over te nemen en te integreren.

De X-Men horen daardoor weer bij Marvel Studios, dat nog altijd geen officieel plan heeft onthuld over de mutanten in zijn filmfranchise. Maar we weten dat ze uiteindelijk een rol krijgen - denk maar aan de grote onthulling rond Ms. Marvel en een mutant die een cameo had in een van de vorige films.

She-Hulk: Attorney at Law en Wolverine
De serie She-Hulk: Attorney at Law bevestigde tijdens zijn tweede aflevering ogenschijnlijk dat Wolverine in het MCU bestaat. In de tweede aflevering zoekt Jennifer Walters nieuwe manieren om haar leven te leiden nadat haar She-Hulk vermogens onthuld zijn.

De website die ze bezoekt, omvat ook een artikel dat leest Man Fights With Metal Claws in Bar Brawl. Een headline die Wolverine niet bij naam vermeldt, maar wel een duidelijke verwijzing is naar de Canadese X-Men.

Wolverine heeft metalen klauwen die bestaan uit Adamantium en hij bezoekt veel bars. In de comics is hij zelfs mede-eigenaar van The Princess Bar in Madripoor.

Het lijkt er daarmee op dat het MCU dankzij She-Hulk: Attorneyat Law dus bevestigd heeft dat Wolverine bestaat.

NieuwsFilm

meest populair