Marvel verleidt 'Star Trek 4'-regisseur met grote Marvel-film

Marvel verleidt 'Star Trek 4'-regisseur met grote Marvel-film

Volgende Star Trek-film weer zonder kopman.

Alweer even geleden verloor de superhelden Fantastic Four zijn regisseur. Spider-Man: No Way Home-kopman Jon Watts besloot zijn tijd te besteden aan andere projecten. Nu is bekend wie hem vervangt.

Vrijdag waren er al geruchten dat Matt Shakman de film op zich zou nemen en via een officieel bericht van Paramount Pictures is het nieuws nu bevestigd. Shakman vertrekt namelijk bij Star Trek 4.

Van Star Trek 4 naar Fantasic Four
"Matt Shakman is een ongelooflijk getalenteerde filmmaker en we betreuren het dat voor hem de timing niet goed was om onze aankomende Star Trek-film te regisseren," luidt de verklaring van Paramount Pictures.

"We zijn dankbaar voor zijn vele bijdragen, zijn enthousiasme over de creatieve visie van dit volgende hoofdstuk en kijken ernaar uit om de film naar het publiek over de hele wereld te brengen."

Shakman is sinds 2002 actief in Hollywood en regisseerde met name afleveringen van tv-series, waaronder Ugly Betty, House M.D., Mad Men, Game of Thrones en The Boys. Begin 2021 was hij verantwoordelijk voor alle afleveringen van Marvels WandaVision.

Star Trek 4 heeft nu geen regisseur en moet eind 2023 verschijnen. Fantastic Four staat gepland voor 8 november 2024.

NieuwsFilm

meest populair