Shia LaBoeuf haalt uit naar liegende Olivia Wilde i.v.m. zogenaamd ontslag

Shia LaBoeuf haalt uit naar liegende Olivia Wilde i.v.m. zogenaamd ontslag

De regisseuse zegt dat hij werd ontslagen, maar hij zegt zelf vertrokken te zijn en heeft bewijs.

Shia LaBeouf komt niet altijd even positief in het nieuws. De acteur heeft vaker voor problemen gezorgd en blijkbaar was dit ook de reden waarom hij niet mocht blijven op de set van Don't Worry Darling. De acteur zegt nu dat dit niet klopt.

LaBeouf tekende oorspronkelijk voor een van de hoofdrollen van de film, die geregisseerd wordt door Olivia Wilde (o.a. bekend van Her). Zij liet eerder deze week weten dat zij de acteur de deur wees, nadat hij lastig bleef doen.

Reactie
Zo zei Wilde: "Ik ben een gigantische fan van zijn werk, maar zijn manier van werken lag niet in lijn met mijn visie. Hij denkt dat hij het beste presteert met een tamelijk agressieve energie, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik wil een veilige set creëren, waar we elkaar vertrouwen om dan zo goed mogelijk samen te kunnen werken. Deze verantwoordelijkheid ligt bij mij. Het is aan mij de taak om iedereen te beschermen".

Haar bericht kwam in het magazine Variety te staan, maar LaBeouf is het duidelijk niet eens met haar verhaal. Volgens hem zit de vork dan ook anders in de steel. Hij deelt nu zijn versie: "Ik ben vereerd dat je mijn werk goed vindt. Ik vond het leuk om dat te lezen".

Maar...
De rest? Daar is LaBoeuf het iets minder mee eens: "Ik begrijp niet goed waarom er gezegd wordt dat ik ben ontslagen. Dat klopt gewoon niet. Jij en ik kennen allebei de echte reden. Ik besloot zelf om op te stappen, aangezien jouw cast en ik gewoon niet genoeg tijd hadden om samen te kunnen oefenen".

De acteur beschikt ook over sms-berichten van Wilde, en zelfs een videootje van de regisseuse, waarin zij juist LaBeouf probeert te overtuigen om te blijven (deze beelden zijn hier te zien).

Zo vervolgt LaBeouf: "Nieuws dat ik ben ontslagen verkoopt goed, maar ik ben nog steeds een persona non grata en zal dat ook altijd blijven. Ik heb daar mee leren leven, maar mijn dochter komt hier ook vroeg of laat achter. Achter de waarheid mag zij komen, maar niet verhalen die niet kloppen".

NieuwsFilm

meest populair