'Star Trek 4' zit nu zonder regisseur en loopt mogelijk nóg meer vertraging op

Matt Shakman is de komende tijd te druk met Marvels 'Fantastic Four'.

Matt Shakman (WandaVision) heeft zich teruggetrokken als regisseur van Star Trek 4. Dat heeft Paramount bekendgemaakt. De filmmaker is te druk met een ander project... en zoals we sinds vandaag weten, betreft dat de Marvel-film Fantastic Four.

"Matt is een zeer getalenteerde filmmaker en we vinden het jammer dat het agendatechnisch niet voor hem uitkwam om onze film te regisseren", reageert Paramount in een statement op het vertrek van Shakman.

"We zijn dankbaar voor zijn vele bijdragen die hij tot nu toe heeft geleverd en kijken er naar uit om dit nieuwe hoofdstuk te tonen aan het wereldwijde publiek".

Al lang in ontwikkeling
Een vierde Star Trek-film is al enige tijd in ontwikkeling. Het is de bedoeling dat deze de cast terugbrengt uit J.J. Abrams' Star Trek (2009), waaronder Chris Pine (Wonder Woman) en Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy).

Star Trek 4 staat gepland voor 22 december 2023. Paramount laat weten direct op zoek te gaan naar een nieuwe regisseur, maar het is niet bekend of de productie vertraging heeft opgelopen en de geplande releasedatum nog haalbaar is.

NieuwsFilm

meest populair