Dit was Ryan Reynolds grootste angst toen hij 'Deadpool' ging spelen

Dit was Ryan Reynolds grootste angst toen hij 'Deadpool' ging spelen

De acteur wilde de fans niet opnieuw teleurstellen.

Ryan Reynolds was al in heel wat films te zien, al is zijn bekendste werk waarschijnlijk toch wel Deadpool. De acteur kroop al meerdere keren in de huid van de grove superheld en keert sowieso nog eens voor een derde keer terug. Toch was Reynolds niet zeker of het een succes ging worden.

Deadpool is namelijk niet de eerste superheld die Reynolds incarneert. Al eerder kroop de wereldberoemde Canadees in de huid van the Green Lantern en was hij ook te zien als Deadpool in X-Men: Origins.

Flop
Helaas werden beide films niet erg sterk onthaald. Reynolds maakte zich dan ook zorgen om opnieuw Deadpool te spelen. De acteur was namelijk bang dat hij de fans van het stripboekpersonage wederom zou teleurstellen.

Zo zegt hij: "Ik heb natuurlijk al eerder personages gespeeld van bekende comics, maar dit was geen succes. Ik dacht dan ook bij mezelf: "Wow, als dit niet goed uitpakt, ga ik wéér mensen teleurstellen". Dat was mijn grootste angst, om mensen die zoveel van dit personage houden 'pijn' te doen".

Succes
Gelukkig was dit absoluut niet het geval. De acteur verraste vriend en vijand als Deadpool. De eerste twee films werden zo goed onthaald dat een derde deel ook al bevestigd is. Lange tijd was dit niet zeker, aangezien Fox werd overgenomen door Disney, maar zelfs het Huis van de Muis wil verder met 'the Merc with a Mouth'!

NieuwsFilm

meest populair