Horrorfilm 'Prey for the Devil' wordt bijzonder bovennatuurlijk

Horrorfilm 'Prey for the Devil' wordt bijzonder bovennatuurlijk

27 oktober zie je deze film op het witte doek.

Griezelfilms lijken het altijd wel goed te doen in de bioscoop en in oktober verschijnen er altijd extra veel door Halloween. Eind oktober debuteert de kleinere titel Prey for the Devil op het witte doek. Hieronder de trailer.

De film komt van regisseur Daniel Stamm (The Last Exorcism, 2010) en werd geschreven door Robert Zappia. Hoofdrollen zijn voor Jacqueline Byers, Colin Salmon, Christian Navarro, Lisa Palfrey, Nicholas Ralph, Virginia Madsen en Ben Cross. De laatstgenoemde acteur overleed in 2020 en de film is aan hem opgedragen.

Trailer voor Prey for the Devil
Dutch FiImWorks brengt Prey for the Devil op 27 oktober uit in de Nederlandse bioscopen. Check de trailer.


In deze bovennatuurlijke horrorfilm heropent de katholieke kerk de school voor duivelsuitbanning wanneer blijkt dat het aantal gevallen van demonische bezetenheid snel toeneemt. De jonge, rusteloze non Ann is ervan overtuigd dat duivelsuitbanning haar roeping is, maar volgens de regels mogen alleen mannen dit bedrijven.

Eén van de professoren ziet haar speciale gave en laat haar in het geheim de rituelen bestuderen. Dit brengt echter ook gevaren met zich mee. Wanneer Ann oog in oog komt met een demonische kracht, blijkt die een mysterieus verband te hebben met haar traumatische verleden.

NieuwsFilm

meest populair