Michael Bay levert razendsnelle en vermakelijke film af met 'Ambulance' [Blu-ray]

Michael Bay levert razendsnelle en vermakelijke film af met 'Ambulance' [Blu-ray]

Dikke actiefilm met Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II en Eiza González.

Eerder dit jaar verscheen van Transformers-regisseur Michael Bay weer een ouderwetse actiefilm in de bioscoop. Met rollen voor Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II en Eiza González is het met Ambulance volop genieten.

Zoals te verwachten is Ambulance geen klassieker, maar dat hoeft uiteraard ook niet. De film bevat flink wat "Bayhem" en bijbehorende snelle humor en flitsende beelden.

De film staat er redelijk goed voor op Rotten Tomatoes. De Tomatometer noteert een redelijke 68% na 242 recensies. Het publiek waardeert de film zelfs met een mooie 88%. Wereldwijd haalde Ambulance een matige $51,3 miljoen op bij een productiebudget van $40 miljoen.

4K UHD: Ambulance
Nu is de film beschikbaar op 4k UHD Blu-ray. De uitgave zit verpakt in een standaard zwarte hoes en de film staat op de 4K UHD-schijf. Deze vind je uiteraard ook terug op de meegeleverde Blu-ray schijf, maar in dit geval dient deze vooral voor de extra's.

Bekijk de afbeelding
Extra's
De extra's staan op de Blu-ray schijf en dit zijn vooral featurettes met meer info over (het maken van) de film door de cast & crew.

De titels zijn Bayhem, Pedal to the Metal, Aerial Assault, Finding Ambulance, Chase Capital of the World en A Tribute to First Responders. De speelduur blijft tussen de 5 en 10 minuten.

Ambulance van Michael Bay
In deze spectaculaire actiethriller maken we kennis met Will (Abdul-Mateen II), een veteraan die hard geld nodig heeft. Hij keert zich tot zijn pleegbroer Danny (Gyllenhaal) die hem een voorstel doet: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles.

Als het tijdens de overval vreselijk mis gaat kapen de broers een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam (González) en een agent die vecht voor zijn leven. Het loopt uit op de meest krankzinnige ontsnappingspoging die ooit in LA heeft plaatsgevonden.NieuwsFilm

meest populair