Daniel Radcliffe rockt op 'Weird: The Al Yankovic Story'-poster

Daniel Radcliffe rockt op 'Weird: The Al Yankovic Story'-poster

In Weird: The Al Yankovic Story speelt Daniel Radcliffe de rol van de legendarische "Amish Paradise" zanger, Al Yankovic.

Er is een nieuwe poster voor Weird: The Al Yankovic Story. In de film speelt Harry Potter-ster Daniel Radcliffe de rol van "Weird Al" Yankovic. De poster toont Radcliffe op het podium, rockend met zijn accordeon terwijl zijn aanbiddende fans hem toejuichen.



Het is een kleine sneak peek van hoe de film zich verdiept in de opkomst van Yankovic's roem in de jaren 1980. De filmt toont ook Madonna en Oprah Winfrey.


Bekijk de afbeelding

Al's reactie
"Toen mijn laatste film UHF in 1989 uitkwam, heb ik mijn fans plechtig beloofd dat ik om de 33 jaar een grote speelfilm zou uitbrengen, als een uurwerk. Ik ben erg blij te kunnen zeggen dat we op schema liggen," zei de echte "Weird Al" toen het project officieel werd aangekondigd. "En ik ben absoluut opgewonden dat Daniel Radcliffe mij zal portretteren in de film. Ik twijfel er geen moment aan dat dit de rol is waar toekomstige generaties hem voor zullen herinneren."


Bekijk de afbeelding

Cast
Naast Radcliffe in de hoofdrol, speelt ook Evan Rachel Wood als Madonna in de film. Ook Rainn Wilson, Toby Huss, Julianne Nicholson en Quinta Brunson als Oprah Winfrey zullen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair