Opmerkelijk: Jason Momoa zegt dat er misschien meerdere Batman zitten in 'Aquaman 2'

Opmerkelijk: Jason Momoa zegt dat er misschien meerdere Batman zitten in 'Aquaman 2'

Maar een echt duidelijk antwoord krijgen we (nog) niet.

De nodige filmfanaten waren flink teleurgesteld toen ze kregen te horen dat Batgirl geannuleerd werd. Niet alleen keek iedereen uit naar de nieuwe superheldin, ook zou Micheal Keaton eindelijk weer te zien zijn als Batman. Jason Momoa zegt dat we ons echter geen zorgen hoeven te maken.

De spierbundel speelt al enkele jaren Aquaman. Zo kreeg hij niet alleen zijn eigen solo-film, ook maakt hij een belangrijk deel uit van de Justice League. Het duurt echter niet meer lang voordat we Aquaman 2 krijgen te zien, maar de enige superheld in deze blockbuster is hij in ieder geval niet.

Batman
Momoa is op dit moment het laatste seizoen van zijn Apple TV+ serie aan het promoten, genaamd See, toen hem werd gevraagd wat we kunnen verwachten van Aquaman 2 en of Batman erin voorkomt.

Zijn reactie was als volgt: "Ik kan jullie er nu nog niks over vertellen. Misschien zit Batman er wel in, misschien ook niet. Misschien zitten er wel verschillende Batman in! Maar wie weet. Tot nu toe weten jullie nog niet alles en dat wil ik ook zo houden!"

Wel of niet
Het lijkt erop dat Ben Affleck opnieuw de 'Caped Crusader' zal spelen in het Aquaman-vervolg, maar al langere tijd doet ook het gerucht de ronde dat Keaton eveneens in de blockbuster te zien zal zijn als zijn 'Dark Knight'.

Het zou ook goed kunnen dat Keatons Batman vervangen werd door Afflecks Batman. Zo wordt ook gezegd dat Keaton oorspronkelijk in de film te zien zou zijn, maar dat het publiek niet goed begreep hoe hij in dit universum past. Affleck zou daarna hem vervangen hebben. In 2023 komen we erachter hoe de vork precies in de steel zit.

NieuwsFilm

meest populair