'Shang Chi'-ster Simu Liu is heel erg tevreden en verrast over 'Barbie'

'Shang Chi'-ster Simu Liu is heel erg tevreden en verrast over 'Barbie'

"hoe hebben ze in godsnaam Mattel zover gekregen om dit goed te keuren?"

Marvel-ster [/film] heeft de slimme, subversieve aard van de aankomende [film=https://www.filmtotaal.nl/film/27170]Barbie-film geprezen, waarbij de acteur van mening is dat het project "veel mensen zal verrassen".


Bekijk de afbeelding

Beste scripts ooit
In een interview op Marc Maron's WTF podcast Vertelde Simu: "Het is een van de beste scripts die ik ooit heb gelezen. Ik denk dat het veel mensen zal verbazen. De eerste gedachte die ik had na het lezen van het script was: hoe hebben ze in godsnaam Mattel zover gekregen om dit goed te keuren, want dit is niet het soort film waar corporate overlords hun goedkeuring aan geven."


Bekijk de afbeelding

Verschillende varianten
Details over de plot van de Barbie-film zijn nog niet bekend, maar we weten wel dat het verhaal verschillende versies van Barbie en Ken zal introduceren. Simu Liu zal een van de Kens vertolken naast Ryan Gosling en Ncuti Gatwa.


Bekijk de afbeelding

Liu was vol lof over het script van Barbie en noemde het "subversief" en "meta". Daarna prees hij ster Margot Robbie en regisseur Greta Gerwig omdat ze Mattel en Warner Bros. Pictures hadden overgehaald om het project te steunen.

NieuwsFilm

meest populair