Dit personage in 'Avatar 2' wordt heel speciaal

Dit personage in 'Avatar 2' wordt heel speciaal

In Avatar: The Way of Water speelt Sigourney Weaver een Na'vi-tiener.

De bekende actrice Sigourney Weaver keert terug in James Camerons Avatar: The Way of Water. Ze zal echter een geheel nieuw personage spelen dan haar Dr. Grace Augustine die ze nog in de eerste film speelde.

De 72-jarige Weaver speelt Kiri, een tiener Na'vi die de adoptiedochter is van Jake (Sam Worthington) en Neytiri (Zoe Saldana). Het personage dook al op in een van de posters en de eerste trailer gezien.

Tiener Kiri in Avatar 2
In gesprek met het tijdschrift Interview zei Weaver dat de rol haar "grootste aandeel" tot nu toe is, en het klinkt alsof ze van de uitdaging genoot:

"Het is de grootste rol dat ik heb gekregen om op alle allerlei manieren te spelen. Ik denk dat als Jim Cameron me niet zo goed kende, hij me niet zo gek zou hebben gekregen als nu.

Ik weet dat hij me graag voor echt uitdagingen stelt, en hij zal er alles aan doen om te krijgen wat hij wil. [Ik ga] op een heel andere manier te werk om dit personage te spelen, een heel fysieke manier."

Met de rol moest ze parkour, burpees en freediving doen ter voorbereiding en leerde ze zes en een halve minuut haar adem in te houden.

Avatar: The Way of Water speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen in de originele film af en begint wanneer een eeuwenoude dreiging de kop opsteekt, waardoor Jake een niet zo eenvoudige oorlog tegen de mensheid moet voeren.

NieuwsFilm

meest populair