Harry Styles in eerste trailer R-rated film 'My Policeman'

Harry Styles in eerste trailer R-rated film 'My Policeman'

De film komt in november naar Amazon Prime Video.

Amazon Studios heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de R-rated dramafilm My Policeman, waarin Harry Styles de hoofdrol speelt. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

De film vertelt een verhaal van verboden liefde en veranderende sociale conventies. Hoofdpersonages zijn drie jonge mensen in het Groot-Brittannië van de jaren '50: de nog niet uit de kast gekomen homoseksuele politieagent Tom (Styles), zijn vrouw (en lerares) Marion (Emma Corrin) en museumcurator Patrick (David Dawson), met wie Tom een affaire heeft.

Langdurige tragedie
De film laat het drietal ook zien in de jaren '90, waarin ze gespeeld worden door respectievelijk Linus Roache, Gina McKee en Rupert Everett. Al die jaren later zijn ze nog steeds niet over wat er ruim 40 jaar geleden is gebeurt, en grijpen ze de kans aan om de aangerichte schade uit die tijd te herstellen.

De regie van My Policeman is in handen van Michael Grandage. Het script van Rond Nyswaner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Bethan Roberts.

My Policeman bereikt op 21 oktober de Amerikaanse bioscopen en is vervolgens vanaf 4 november te streamen via Amazon Prime Video.



NieuwsFilm

meest populair