Eva Mendes legt uit waarom ze stopte met acteren en of ze ooit nog terugkeert

Eva Mendes legt uit waarom ze stopte met acteren en of ze ooit nog terugkeert

Het is nu makkelijker dan 10 jaar geleden voor latinas.

Het is een behoorlijk lange tijd geleden dat we Eva Mendes op het witte doek zagen. Zij laat zich hier nu over uit en of we haar ooit nog te zien krijgen.

De laatste keer dat Mendes op het witte doek te zien was, was in 2014 in Lost River, het regiedebuut van Ryan Gosling (eveneens haar partner). Acht jaar geleden dus alweer, maar toch mist Mendes het acteren niet.

Reactie
Zo zegt ze: "Ik mis het niet. Ik werd het destijds ook wel beu om telkens te vechten om goede rollen te kunnen bemachtigen. Op een gegeven moment dacht ik er zelfs aan om mijn eigen kansen te creëren door zelf projecten te gaan produceren, maar dat was het mij uiteindelijk niet waard".

Ook laat Mendes weten dat het als latina-actrice lang niet altijd even gemakkelijk was in Hollywood, al is ze wel blij om te zien dat het er vandaag de dag anders aan toegaat.

Misschien
"Ik kreeg zelden rollen aangeboden die niet specifiek voor een latina waren" vervolgt Mendes. "Dat was vervelend, maar het is nu allemaal anders. Ik vind dat zelf wel spannend, dus wie weet doe ik daar in de toekomst ook nog wel iets mee. Voorlopig blijf ik toch gewoon liever lekker thuis, met en bij mijn kinderen".

NieuwsFilm

meest populair