Ana de Armas toont haar boezem in erg open jurk op Insta-foto's

Ana de Armas toont haar boezem in erg open jurk op Insta-foto's

De No Time to Die-actrice ziet er weer prachtig uit.

Deze week ging haar nieuwste film in première tijdens het filmfestival van Venetië en haar hoofdrol werd daar met open armen ontvangen. We hebben het over Ana de Armas die Marilyn Monroe speelde in de fictieve biopic Blonde.

Maar de actrice is om veel meer bekend. Zo zagen we haar eerder dit jaar nog in de film Deep Water met Ben Affleck op Prime Video en had ze een rol in de actiefilm The Gray Man met onder meer Chris Evans en Ryan Gosling op Netflix.

De toekomst heeft ook veel Ana in het vooruitschiet. Ze zal te zien zijn in de actie-avonturenfilm Ghosted met ook Chris Evans en Adrien Brody en ze heeft de titelrol in de John Wick-spinoff Ballerina.

Mooie jurk voor Blonde
Tijdens de première van Blonde had de in Havana, Cuba geboren mooie actrice een even zo prachtige jurk aan, met een enorme uitsnede aan de voorkant. "Op weg naar de Blonde wereldpremière in Venetië, gekleed in @onlynaturaldiamonds ✨💎✨ #globalambassador," schrijft ze bij een prachtige foto.

Bij een andere foto schrijft ze: "✨Een nacht die ik nooit zal vergeten. Iedereen bedankt voor jullie energie en steun. Veel liefde! 💖"


Zien hoe de 34 jarige Ana de Armas eruit ziet? Check de foto's dan op Instagram, ook hier.


NieuwsFilm

meest populair