Er was héél wat voor nodig om de beeldschone Gal Gadot in 'Snow White' heks te veranderen

Er was héél wat voor nodig om de beeldschone Gal Gadot in 'Snow White' heks te veranderen

De actrice moest elke dag vier uur stil zitten voor de make-up.

Disney weet elke keer weer de nodige grote namen te strikken voor live-action remakes van hun klassieke animatiefilms. Toch keken filmfanaten verbaasd op toen werd bekend gemaakt dat Gal Gadot in de huid kruipt van de boze heks voor Snow White. Een makkelijke taak was dit dan ook niet.

Gadot wordt vaak genoemd als een van de knapste actrices vandaag de dag, maar voor de live-action remake van Sneeuwwitje speelt ze juist de Evil Witch. De actrice, o.a. bekend van de Wonder Woman-films en de Fast & Furious-franchise, had dan ook héél wat make-up nodig om er lelijk uit komen te zien.

Interview
Tijdens een recent interview liet de actrice zich uit over de voorbereidingen van de film. Gadot was namelijk ook aanwezig op het recente event D23, waar het Huis van de Muis al hun nieuwe projecten aankondigde. Rachel Zegler, die Sneeuwwitje zal spelen, was er ook bij.

Zo zegt Gadot: "Wij hebben zelf nog niets gezien, maar het was geweldig om te doen. We hebben kunnen werken met experts en vooral voor de make-up was er enorm veel werk nodig! Het zijn dan ook echte protheses die ik draag".

Lange tijd
Zegler voegt toe: "Je zat toch elke dag zo'n 4 uur in de 'make-up kamer' voor de opnames?" Hier antwoordt Gadot op: "Inderdaad, het was elke dag, voordat ik de set op mocht gaan, 4 uur aan voorbereidingen. Het gaat van het veranderen van de stem tot het 'maken' van een heel ander gezicht".

"Ik vond het echter fantastisch. Het is iets heel anders dan wat ik gewend ben, dus ik vond het echt heel leuk om dit te kunnen doen. Ik heb werkelijk genoten van elke seconde!" We zullen echter nog even moeten wachten op het eindresultaat, aangezien de nieuwe blockbuster van Disney pas in 2024 in de bioscopen te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair