De Avengers bestaan op dit moment niet meer binnen het Marvel-universum

De Avengers bestaan op dit moment niet meer binnen het Marvel-universum

De Avengers zijn net de Beatles.

De Avengers kwamen voor het laatst echt samen om het tegen Thanos op te nemen en het universum in ere te herstellen. Maar na de Snap zijn de Avengers permanent veranderd.

De kerngroep bestaat natuurlijk niet meer door de dood van Black Widow en Iron Man, en de keuze van Captain America om het leven te leiden dat hem in het verleden ontkend was. Thor ging verder weg van onze wereld en Hawkeye besloot een leven in anonimiteit te leven.

Geen Avengers meer
Het klinkt dan ook alsof er nog heel wat werk verricht moet worden om de Avengers op plausibele wijze terug te brengen. Volgens Marvel-baas Kevin Feige en ook acteur Anthony Mackie, is dat ook zo.

Op het podium van de D23 Expo vertelde Feige over het talent dat de hoofdrollen krijgt in de aankomende film Thunderbolts. De baas van het bedrijf Marvel Studios vertelde: "er is geen organisatie zoals de Avengers meer." Daarom kan Contessa Valentina Allegra de Fontaine ook zo makkelijk een eigen team opbouwen.

Mackie bracht de boel nog een stapje verder door tegen Variety te vertellen: "alle Avengers zitten zonder werk. Er is een nieuwe groep die volledig door improvisatie bestaat. Maar je ziet ze overal. Wij zijn de nieuwelingen en de top dogs nu!"

De nieuwe Captain America van Mackie speelt geen rol in de film Thunderbolts, maar krijgt wel een solofilm die New World Order heet. Dat lijkt zomaar eens een vage hint te zijn voor wat de toekomst brengt.

NieuwsFilm

meest populair