Hugh Jackman deelt teleurstellend nieuws over mogelijk vervolg van deze superhit

De hoofdrolspeler weet niet of het ervan gaat komen.

Hugh Jackman was al in heel wat topfilms te zien. Denk bijvoorbeeld maar aan Prisoners, The Prestige en The Greatest Showman. Al een lange tijd doet het gerucht de ronde dat er een vervolg komt op de laatstgenoemde film. Hier laat Jackman zich nu ook over uit.

The Greatest Showman presteerde een stuk beter dan verwacht. Ondanks het feit dat het openingsweekend teleurstellend was, slaagde de musical er alsnog in op wereldwijd maar liefst 435 miljoen dollar op te halen.

Meer
Natuurlijk werd dan ook al snel gesproken over een mogelijk vervolg, maar vijf jaar later is er nog steeds niet echt veel duidelijkheid. Jackman deelt nu ook teleurstellend nieuws.

"De kans bestaat zeker dat er ooit nog eens een sequel komt. Het is ook niet alsof ik nog nooit aan vervolgen heb gedaan!" Dit klinkt tamelijk goed, maar dan verklapt de acteur dat er voorlopig nog geen concrete plannen zijn.

Voorlopig niet
Zo vervolgt hij: "Dat gezegd, op dit moment is er nog niks gepland. Voor zover ik weet is er nog niets eens een scenario geschreven..." Tamelijk vreemd, aangezien The Greatest Showman in de top 10 staat van de meest succesvolle live-action musicals aller tijden.

Ook kreeg de blockbuster een Oscarnominatie voor beste nummer en won het zelfs de Grammy voor beste soundtrack. Mocht het ooit nog van een tweede deel komen, dan zullen we er toch nog wel een lange tijd op moeten wachten.

NieuwsFilm

meest populair