Michael Keaton laat zich eindelijk uit over gecancelde 'Batgirl'

Michael Keaton laat zich eindelijk uit over gecancelde 'Batgirl'

Maar erg veel durft hij zo te zien niet te zeggen...

Behoorlijk veel filmfans waren (en zijn nog steeds) behoorlijk teleurgesteld dat Batgirl nooit het daglicht zal zien. Nu laat ook niemand minder dan Michael Keaton zich erover uit.

Al eerder lieten de regisseurs en de hoofdrolspeelster van zich horen, maar nu dus ook Keaton. De geliefde acteur zou terugkeren als Batman en een soort van mentorfiguur zijn voor de jonge Batgirl, maar helaas komt het er dus niet van.

Reactie
Keaton was aanwezig bij de prijsuitreikingen van de Emmy's (hij won er zelf ook een voor zijn glansrol in Dopesick), waar hij zich uitliet over de plotselinge annulering van de blockbuster. Het is echter wel duidelijk dat de acteur zich er niet teveel over wil en/of durft uit te laten.

Toen hij er over gevraagd werd, zei Keaton: "Deze beslissing werd genomen door het bedrijf. Ik hoop dat het de goede was, maar ik weet er verder helemaal niks over". Eerdere reacties van andere filmtalenten die eveneens mee hebben gewerkt aan Batgirl waren een stuk feller, maar het is wel te begrijpen waarom Keaton zich inhoudt.

Toekomst
Er is namelijk nog steeds veel te doen over Batgirl, waardoor Keaton er hoogstwaarschijnlijk niet zijn vingers aan wil branden. De acteur keert ook terug voor The Flash, een andere DC-blockbuster die de laatste tijd ook niet altijd even positief in het nieuws kwam, waardoor Keaton geen olie op het vuur zal willen gooien.

NieuwsFilm

meest populair