Video: Jason Momoa (Aquaman) heeft gigantische tatoeage op zijn gezicht laten zetten!

Video: Jason Momoa (Aquaman) heeft gigantische tatoeage op zijn gezicht laten zetten!

Opvallend is het zeker!

Jason Momoa, voornamelijk bekend als Aquaman in verschillende DC-films, is een behoorlijke bad-ass. Niet alleen is hij een enorme spierbundel, hij rijdt graag motor, ziet er stoer uit en heeft de nodige tattoos. Over tattoos gesproken, hij heeft weer een nieuwe aanwinst. Deze deelt hij nu met de wereld en is, op z'n minst gezegd, wel opvallend.

Momoa, eveneens bekend van de HBO-serie Game of Thrones, heeft behoorlijk veel tatoeages, maar zijn nieuwste tattoo valt wel heel erg op. De reden hiervoor? Zijn nieuwe tatoeage neemt een groot deel van zijn gezicht in, zoals we dat in het filmpje hieronder kunnen zien.



Opvallend
Zo zien we de acteur, net voordat hij op een vliegtuig stapt om weer eens op vakantie te gaan in Nieuw Zeeland. Op het einde van het videootje draait Momoa zich om, zodat we een duidelijke blik krijgen op zijn nieuwe tatoeage, die hetzelfde patroon heeft als de tatoeage op zijn linker voorarm heeft.

De acteur liet zich er tijdens een ander interview over uit: "Ik heb mijn hoofd en nek laten tatoeëren. Het is gigantisch, maar ik wilde het ook echt heel graag. Het heeft te maken met mijn Hawaiiaanse cultuur en oorsprong. Ik ben er trots op!" Dat is ook wel duidelijk te merken!

NieuwsFilm

meest populair