Derde 'Deadpool'-film wordt een 'echt monster'

Derde 'Deadpool'-film wordt een 'echt monster'

Ryan Reynolds gaat ons nog verrassen.

Shawn Levy moest recent al zijn excuses aanbieden toen hij per ongeluk een mogelijke Stranger Things-crossover kenbaar maakte (die er natuurlijk niet kwam). Maar vandaag is er eindelijk weer eens echt iets te vertellen over Deadpool 3.

Bedenker Rob Liefeld moet, gezien zijn status als man achter de figuur, wel inside-informatie over Deadpool 3 hebben. Hij vertelde dat, als de film er dan eindelijk is, het gegarandeerd "een monster" zal zijn.

Deadpool 3 is een monster
De eerste twee Deadpool-films waren allebei immens succesvol. Ze werden zelfs enige tijd omstebeurt de best verdienende R-Rated films in de geschiedenis van de cinema. Tot natuurlijk Joker de lat even een paar treden hoger legde door de grens van 1 miljard dollar te overschrijden.

De combinatie van een Marvel Cinematic Universe-film, met de terugkeer van de grappende moordenaar, maakt dat de kans best aanwezig lijkt dat Deadpool 3 over die grens heen weet te gaan.

Echter wachten we er al behoorlijk lang op en lijkt het nog wel even wachten te zijn. We weten enkel zeker dat Levy aangetrokken is als regisseur, maar een releasedatum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair