Film over Johnny Depp en Amber Heard nu al in de maak

Lang hoeven we niet meer te wachten!

Johnny Depp en Amber Heard zullen elkaar waarschijnlijk niet meer kunnen uitstaan. De twee acteurs hadden een nare scheiding en klaagden elkaar aan voor miljoenen dollars. Hier kwam een grote rechtszaak uit voort, die live werd gestreamd op YouTube. Hier wordt nu al een film van gemaakt.

Heard kwam met het verhaal dat Depp gewelddadig was en haar sloeg, waardoor The Pirates of the Caribbean-acteur niet meer aan de bak kwam. Als gevolg hiervan klaagde hij haar aan voor 50 miljoen dollar. De Aquaman-actrice deed hier nog een schepje bovenop en wilde juist 100 miljoen dollar. Na meerdere weken in de rechtszaal te hebben doorgebracht, won Depp echter, waardoor hij nu weer meer werk heeft, terwijl Heard juist veel minder in de spotlights staat.

Samen
Nu zullen ze toch 'samen' in een film te zien zijn, genaamd Hot Take: The Depp/Heard Trial. Hoewel de rechtszaak pas enkele weken geleden tot een einde kwam, laat de streamingservice Tubi er geen gras over groeien.

Zij hebben al de rechten weten te bemachtigen en hebben ook al een regisseur gevonden. Sara Lohman, o.a. bekend van The Reunion en Secrets in the Woods, gaat zich over het project ontfermen. Mark Hapka zal in de huid van Depp kruipen, terwijl Megan Davis Heard gaat spelen. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Melissa Marty als Depps advocate Camille Vasquez en Mary Carrig als Heards advocate, Elaine Bredehoft.

Wanneer?
Blijkbaar zijn ze al een tijdje bezig met Hot Take, want eind deze maand is de film al te zien. Een woordvoerder van Tubi liet zich erover uit: "We hebben er snel werk van gemaakt, want het is iets dat nog actueel is. Miljoenen mensen hebben de rechtszaak gevolgd. De hele zomer werd er over gepraat".

Het was wel te verwachten dat er op een dag een film over gemaakt zou worden, maar dit is dus wel extreem snel. De vraag is dus of Hot Take veel diepgang zal hebben, of enkel en alleen laat zien wat we al op YouTube kunnen vinden. Mocht je interesse hebben, de film zal vanaf 30 september op Tubi staan!

NieuwsFilm

meest populair