Moïse Trustfull op Insta-foto's waar je mond van openvalt

Moïse Trustfull op Insta-foto's waar je mond van openvalt

De Nederlandse celeb ziet er altijd prachtig uit.

Op FilmTotaal besteden we regelmatig aandacht aan de Instagram-pagina van de Nederlandse celeb Moïse Trustfull. Ze plaatst namelijk heel wat mooie foto's van zichzelf. Hieronder drie van die plaatjes.

De dochter van de BNers Orlando Trustfull (oud-profvoetballer) en Quinty Trustfull (tv-presentatrice) heeft ook acteertalenten. We zagen haar namelijk in Goede Tijden, Slechte Tijden als het personage Celia van Dam. Ook speelde ze in de film Losers en de serie Flikken Rotterdam.

1. Enkel in een jasje op Insta

"Had geen tijd om mijn overhemd te strijken 🤷🏽‍♀️ Dan maar zo(nder)💛," aldus de plagende Moïse bij een foto waarop ze alleen in een jasje te zien is. Duidelijk een foto om niet te missen.

De foto's van Moïse in haar jasje zie je op Insta.

2. Jaloers om bikinifoto's

"Groetjes van mijn sproetjes 🌴," schreef de Nederlandse celeb op Instagram waarop haar moeder reageerde "Ik HOU van jouw sproetjes." Ach, wie houdt er niet van de sproetjes van Moïse?

Bekijk de haar opvallende zomerse foto's op haar Instagram.

3. Moïse ligt er zomers bij

"Mijn tuinset deze week omgeruild voor een rubber bootje in Italië💁🏽‍♀️," schreef Moïse eerder dit jaar bij een foto vanuit de achtertuin, en in bikini. Moise had het heerlijk naar haar zin.

Wil je de foto's van de 27 jarige Moïse zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair