Deze drie Marvel-films komen voorlopig niet uit

Deze drie Marvel-films komen voorlopig niet uit

Het wordt nog lang wachten op meer Sony/Marvel.

Na de enorme hit Spider-Man: No Way Home en de flop Morbius duurt het nog wel even voordat we een volgende film te zien krijgen in het Sony's Spider-Man Universe. De studio heeft drie van zijn films namelijk flink vertraagd.

De eerste is Kraven the Hunter die gepland stond voor 13 januari 2023. De film van regisseur J.C. Chandor en met onder meer Aaron Taylor-Johnson, Russell Crowe, Alessandro Nivola en Christopher Abbott komt nu op 6 oktober 2023 uit.

De tweede is Madam Web die in de boeken stond voor 6 oktober 2023 en nu verschijnt op 16 februari 2024. De film wordt geregisseerd door S.J. Clarkson en heeft rollen voor onder meer Dakota Johnson, Sydney Sweeney, Celeste O'Connor en Isabela Merced.

Vier films in ontwikkeling
Een nog titelloze Marvel-film van Sony Pictures die eerder in de boeken stond voor 7 juni is verplaatst naar 12 juli 2024. Dit zou zomaar Venom 3 kunnen zijn, of anders Spider-Man 4.

Opvallend is dat de er niets wordt gemeld over de Sony/Marvel-film El Muerto die gewoon op 12 januari 2024 blijft staan.

NieuwsFilm

meest populair