Cameron Diaz: "Het voelt anders dan vroeger"

Cameron Diaz: "Het voelt anders dan vroeger"

De actrice vertelt over het oppakken van haar carrière.

Cameron Diaz maakte in 2014 bekend haar acteercarrière op een laag pitje te zetten. Nu werkt ze aan haar comeback: de Netflix-film Back in Action. Hoe voelt het om weer te acteren?

"Het is een beetje als je spiergeheugen, weet je? Ik heb zo lang geacteerd dat het an sich niet moeilijk was om terug in dat proces te komen, maar toch voelde het anders dan vroeger", vertelt Diaz in een recent interview.

Leuke collega
Ook heeft ze de nodige complimenten voor haar collega Jamie Foxx. "Hij is zo leuk. Hij is makkelijk, getalenteerd, professioneel. Gewoon het feit dat ik weer met hem mag samenwerken, is geweldig".

De laatste film waarin Diaz te zien was voor haar (tijdelijke) carrièrestop was Annie, waarin ze eveneens naast Fox te zien was. Het is leuk dat ze nu dus een comeback naast hem maakt.

Even genoeg
De belangrijkste reden dat Diaz destijds een punt besloot te zetten achter haar acteerwerk was dat ze graag de controle over haar eigen leven terugwilde.

"Je staat maandenlang zeker twaalf uur per dag op de set en hebt praktisch geen tijd om andere dingen meer te doen. Ik realiseerde me ook dat ik de nodige onderdelen van mijn leven had afgestaan aan andere mensen en zij daarmee aan de haal gingen".

NieuwsFilm

meest populair