Onwaarschijnlijke situatie zorgt dat 'Mission: Impossible 8' even stil komt te liggen

Onwaarschijnlijke situatie zorgt dat 'Mission: Impossible 8' even stil komt te liggen

De opnames zijn inmiddels wel weer hervat.

Een kudde schapen blijkt de opnames van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two dusdanig verstoord te hebben, dat deze tijdelijk stilgelegd moesten worden.

Als de achtste Mission: Impossible-film dan eindelijk in de bioscoop te zien is, zijn er 28 (!) jaren verstreken sinds Tom Cruise zijn filmdebuut als Ethan Hunt beleefde. De filmfranchise werd in 1996 gelanceerd en volgt Ethan Hunt, een geheim agent van de IMF wiens werk het is om wereldrampen te voorkomen.

Mission: Impossible-einde
De Mission: Impossible-franchise lijkt richting het einde te gaan met nog twee films die allebei Dead Reckoning in de titel kregen. Deel 1 is op 14 juli 2023 te zien en deel 2 op 28 juni 2024.

Waar de eerste Mission: Impossible-film in de Dead Reckoning-saga al opgenomen is, geldt dat nog niet voor de tweede. Daarmee is men nog druk bezig en recent haalde Cruise weer gevaarlijke stunts uit.

Niets lijkt de acteur te kunnen stoppen, of hij nou uit een vliegtuig hangt of een HALO-sprong uitvoert of zelfs de Burj Khalifa beklimt. Maar schapen blijken te laten zien dat ook Cruise zijn grenzen kent.

Fox News weet te melden dat een kudde schapen de opnames van de achtste Mission: Impossible-film tijdelijk stil wisten te leggen toen ze over het terrein waar de opnames plaatsvonden liepen.

De onderbreking duurde natuurlijk niet al te lang.

NieuwsFilm

meest populair