Video: zie hoe Christian Bale in 'Thor'-schurk Gorr verandert

Video: zie hoe Christian Bale in 'Thor'-schurk Gorr verandert

De acteur gaat altijd ver voor zijn rollen.

Christian Bale is een van de beste acteurs vandaag de dag. Dat komt mede omdat hij bereid is héél ver te gaan voor elke rol. Dat was niet anders voor Gorr the God Butcher in Thor: Love and Thunder.

We hebben al veel verschillende gezichten van Bale gezien. Of het nu gaat om een uiterst gespierde Batman, een enorm dikke Dick Cheney in Vice of een graatmagere griezel in The Machinist, Bale gaat altijd tot het uiterste. Hoe zit het dan met Gorr?

Transformatie
In de laatste Thor film speelt Bale de grote schurk. Ondanks het feit dat het personage pas in 2013 werd bedacht, was Gorr zo'n grote hit dat hij nog geen 10 jaar later al zijn opwachting maakte in het MCU.

Er werd geen motion-capture gebruikt, maar Bale werd dankzij de nodige make-up artiesten daadwerkelijk omgetoverd tot Gorr. Hiervoor moest de acteur elke keer weer behoorlijk lang stil zitten, terwijl de artiesten hun werk deden. Hieronder zie je hoe dat eruit zag!



Kritiek
Toch vonden sommige die-hard Marvel-fans deze look niet overtuigend genoeg, aangezien het niet de alienachtige Gorr is zoals we hem kennen uit de comics. Niemand minder dan Kevin Feige reageerde hierop, door te zeggen dat ze Bale ook genoeg vrijheid wilde geven zodat hij het personage zijn eigen zou kunnen maken.

NieuwsFilm

meest populair