Bekijk deze film (en serie) snel voordat ze van Netflix verdwijnen!

Bekijk deze film (en serie) snel voordat ze van Netflix verdwijnen!

Een recente film met Bruce Willis en een behoorlijk goede serie!

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe, maar daarvoor moet wel plaats gemaakt worden. Zo verdwijnen er dus ook sommige titels, maar deze zetten we hieronder nog even op een rijtje zodat je ze nog snel kan kijken voordat we ervan afscheid moeten nemen!

Gelukkig verdwijnen er deze maand niet veel films. Voor zover bekend is zal alleen Out of Death de dupe van de schoonmaak. Deze film kwam echter nog niet erg lang geleden online, aangezien deze actiefilm met o.a. Bruce Willis pas vorig jaar uitkwam. Toch heeft Netflix er niet meer erg veel vertrouwen in.

Verhaal
Out of Death, van regisseur Mike Burns, vertelt het verhaal van een gepensioneerde agent genaamd Jack Harris (Willis), die rondreist in de afgelegen wildernis.

Zijn rustige leventje wordt verstoord wanneer hij de eenzame wandelaar Shannon (Jaime King tegen het lijf loopt. Zij is op de vlucht voor corrupte politieagenten. Jack is vastbesloten om haar te helpen en besluit op een laatste avontuur te gaan.

Fargo
De bovenstaande film werd helaas niet al te best onthaald, maar de grootste en waarschijnlijk beste titel die in oktober niet meer op de streaminggigant te zien zal zijn is de serie Fargo. Deze serie is natuurlijk gebaseerd op de cultfilm van de Coen broers, maar ook de serie mag er zijn.

Het eerste seizoen, met glansrollen voor Billy Bob Thornton en Martin Freeman, is uitstekend, maar ook de twee seizoenen die volgenden werden sterk onthaald. Deze bekroonde reeks is echter van FX, dat onderdeel uitmaakt van de Disney-familie. Zodoende is het vertrek aanstaande en is het mogelijk dat de serie in de toekomst op Disney+ komt te staan. Mocht je de serie nog willen kijken, doe dat dan snel, wat vanaf 8 oktober staat hij niet meer op Netflix!

NieuwsFilm

meest populair