Margot Robbie en 'Amsterdam'-team krijgen het aan de stok met de politie

Margot Robbie en 'Amsterdam'-team krijgen het aan de stok met de politie

Regisseur David O. Russel en Christian Bale brachten iedereen in de problemen!

Margot Robbie weet de ene na de andere grote filmrol te bemachtigen. Ze is vandaag de dag dan ook een van de bekendste en geliefdste actrices, maar dat betekent niet dat alles vlekkeloos verloopt...

De actrice speelt namelijk een van de hoofdrollen in de film Amsterdam, van regisseur David O. Russell. Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Christian Bale en John David Washington. Ondanks het feit dat er dus vele grote namen werken aan dit project, kregen ze toch aan de stok met de politie.

Reactie
Robbie was recentelijk te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon, waar zij zich uitliet over de allerlaatste dag op de set, die niet helemaal liep als gepland: "David wil altijd doorgaan en ook Christian stopt nooit".

"Ze zijn allebei zo toegewijd aan het maken van films dat ze kunnen blijven gaan. Er waren dan ook maar weinig pauzes, we stopen eigenlijk nooit". Uiteindelijk moesten ze toch stoppen, toen de politie zich ermee kwam bemoeien.

Genoeg is genoeg
Zo vervolgt Robbie: "De laatste dag op de set moest Christian nog een scène opnemen en David stond achter de camera. Onze vergunning was echter wel al verlopen... We mochten dus eigenlijk niet doorgaan, maar we bleven toch. De producenten begonnen zich zorgen te maken, maar David ging gewoon door en ook Christian bleef vrolijk acteren".

"Voordat we het wisten stond de Pasadena politie op de stoep om ons te zeggen dat het nu echt genoeg was geweest en dat we moesten stoppen!" 27 oktober komt de film in Nederland uit!

NieuwsFilm

meest populair