Margot Robbie in jurkje waar je mond van openvalt

Margot was te gast bij de The Tonight Show.

FilmTotaal 22 september 2022 06:00 in Celebrity
De Amerikaanse Margot Robbie is op dit moment misschien wel de meest gewilde actrice in Hollywood. Ze heeft de rollen voor het uitkiezen. Haar nieuwste film heet Amsterdam en ze was deze week te gast in de The Tonight Show van Jimmy Fallon.

De in Dalby, Australië geboren blondine brak door in 2013. Ze speelde in dat jaar in films als About Time en The Wolf of Wall Street. Daarna volgden nog vele grote titels en daarvan vallen I, Tonya, Once Upon a Time in Hollywood en The Suicide Squad het meest op.

Komende jaren is ze in heel wat andere grote films te zien. Eind dit jaar zien we haar in Babylon van Damien Chazelle, daarna in Barbie van Greta Gerwig en vervolgs in Asteroid City van Wes Anderson. En ze zou ook nog nieuwe Ocean's Eleven en Pirates of the Caribbean-films gaan maken.

Op bezoek bij The Tonight Show van Jimmy Fallon
"Margot Robbie is hier om te praten over de film Amsterdam," valt er op de Instagram-pagina van The Tonight Show te lezen. We zien ook een foto van Robbie in een wat authentiek ogende jurk met een flinke uitsnede.


De foto's van de 32 jarige Margot Robbie zien? Check deze dan hier op de Instagram van de The Tonight Show.


NieuwsFilm