Disney onthult trailer voor 'Strange World'

Jake Gyllenhaal leidt een familie met ontdekkingsreizigers.

Bram de Groot 22 september 2022 06:40 in Video
Verleden jaar kwam Disney met twee animatiefilms, namelijk Raya and the Last Dragon en Encanto. Ook dit jaar heeft de animatiestudio van Disney een compleet nieuw avontuur en deze heet Strange World.

In de animatiefilm ontmoeten we een familie van ontdekkingsreizigers, de Clades. Gezamenlijk ontdekken ze een onbekend, gevaarlijk land samen met een bonte bemanning die bestaat uit een ondeugende blob, een driepotige hond en vraatzuchtige wezens.

Strange World komt van regisseurs Don Hall en Qui Nguyen (Raya and the Last Dragon) en heeft stemmen voor onder meer Jake Gyllenhaal (Searcher Clade), Dennis Quaid (Jaeger Clade), Jaboukie Young-White (Ethan Clade) en Lucy Liu (Callisto Mal).

Strange World laat klassieke avonturenverhalen zien
Strange World is geïnspireerd door klassieke avonturenverhalen," meldt regisseur Don Hall, "en is een origineel avonturen/komedie-animatiefilm over drie generaties van de familie Clade die hun verschillen overwinnen terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen."


En hieronder ook de Nederlandstalige trailer voor Strange World, te zien vanaf 23 november. Daana zie je het bijbehorende affiche.

NieuwsFilm