Deze 3 series op Netflix worden erg goed ontvangen

Een cyberpunkanime, een absurde monsterserie en een documentaireserie over extreme vormen van religie.

Mitchell 22 september 2022 20:01 in Featured
De afgelopen week kwamen drie topseries uit bij Netflix, die zeker de moeite van het kijken waard zijn. Lees hieronder wat onze collega's van SerieTotaal ervan vonden, en ontdek of deze series misschien wel wat voor jou zijn!

Cyberpunk: Edgerunners | Netflix | Kijk nu!
Jip Strijbos, recensent bij SerieTotaal, is lyrisch over de nieuwste animeserie van Netflix. Ze beloonde die dan ook met 5 van de 5 sterren.

Ze betoogde: "Het bombastische begin zet meteen de toon. De getoonde bruutheid van de wereld gaat hand in hand met een enorm stijlvolle invulling. De animatie is werkelijk schitterend en is bovenal onbeschaamd, onsubtiel en gulzig."

Lees hier de volledige recensie.

The Imperfects | Netflix | Kijk nu!
Recensent Terence Shea vond de serie maar wat goedkoop voor het doen van Netflix. Dit leverde de monsterlijke serie slechts 2 uit de 5 sterren op.

Hij vond: "'The Imperfects' lijkt met buitenbeentjes in de hoofdrol en hun hippe titels en 'coole' muziek op een vergelijkbare status te mikken [als 'Buffy the Vampire Slayer']. Wie weet is er ook wel een klein groepje kijkers dat hiervan smult, maar uiteindelijk is en blijft het een saaie low-budgetserie."

Lees hier de volledige recensie.

Sins of Our Mother | Netflix | Kijk nu!
Recensent Dieuwertje Deutekom ziet in de documentaire een rake waarschuwing tegen religieus fanatisme, dat grenst aan verslaving.

Ze vertelde: "Documentairemaakster Skye Borgman hoopt met haar truecrime-documentaire het belang van vroegtijdig ingrijpen aan te tonen."

Lees hier de volledige recensie.

NieuwsFilm