M. Night Shyamalans horrorfilm 'Knock at the Cabin' krijgt trailer

Met Dave Bautista, Rupert Grint en Nikki Amuka-Bird.

Bram de Groot 22 september 2022 20:02 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer voor volgende film van regisseur M. Night Shyamalan. Dit keer koos hij voor de apocalyptische horrorthriller Knock at the Cabin met rollen voor onder meer Jonathan Groff, Rupert Grint, Nikki Amuka-Bird, Ben Aldridge, Abby Quinn en Dave Bautista.

De carrière van de filmmaker is er eentje van pieken en dalen. Hij trapte af met toppers als The Sixth Sence, Unbreakable en Signs, maar stelde later teleur met films als The Happening en The Last Airbender.

Daarna ging het weer een stuk beter met de verbonden films Split en Glass en de Apple TV+-horrorserie Servant. Daartegenover staat zijn laatste zeer matig ontvangen film Old die financieel wel goed wist te presteren.

Eerste trailer Knock at the Cabin
Knock at the Cabin is een verfilming van het boek The Cabin at the End of the World van Paul Tremblay en komt van Blinding Edge Pictures en Universal Pictures. De film wordt omschreven als een 'home invasion'-horrorfilm die zich afspeelt tijdens de apocalyps.

De synopsis: Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen die eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om de apocalyps af te wenden. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen wat ze geloven voordat alles verloren is.


Knock at the Cabin staat gepland voor 3 februari 2023. Hieronder staat het affiche dat ook online is opgedoken.
NieuwsFilm