Jennifer Lopez op eerste foto's 'Shotgun Wedding'

De actiekomedie is over een tijdje te zien op Prime Video.

Bram de Groot 22 september 2022 10:32 in Algemeen
Prime Video heeft de eerste foto's onthult uit de film Shotgun Wedding, die door de streamer wordt omschreven als een "sexy romantische komedie boordevol actie". De hoofdrollen in de film zijn voor Jennifer Lopez en Armie Hammer Josh Duhamel.

In Shotgun Wedding, geregisseerd door Jason Moore (Pitch Perfect) en geschreven door Mark Hammer, nodigen Darcy (Lopez) en Tom (Duhamel) hun families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Eenmaal daar krijgt het stel koudwatervrees en staat de bruiloft op de tocht.

Maar als het hele gezelschap wordt gegijzeld is plotseling ieders leven in gevaar en krijgt "tot de dood ons scheidt" een heel nieuwe betekenis. Darcy en Tom staat een ding te doen: hun geliefden redden, zonder elkaar te vermoorden.

Eerste foto's uit Shotgun Wedding
Andere rollen komen van Jennifer Coolidge, Sônia Braga, Cheech Marin, Selena Tan, D'Arcy Carden, Callie Hernandez, Desmin Borges, Steve Coulter, Alberto Isaac en Lenny Kravitz.

De film van Lionsgate Pictures wordt in 86 landen op Prime Video uitgebracht en waarschijnlijk in een paar landen nog op het witte doek. De verschijningsdatum is volgens een persbericht van Prime Video vastgezet op 27 januari 2023.NieuwsFilm