Adam Sandler over alle kritiek en negatieve recensies waarmee hij te maken krijgt

De acteur kan er beter tegen en dat is mede aan zijn vader te danken.

Wouter Drummen 22 september 2022 11:40 in Algemeen
Adam Sandler heeft al in behoorlijk wat films gespeeld en de laatste jaren hebben zijn projecten goed gescoord. Zo wist hij hoge ogen te gooien met o.a. Uncut Gems en Hustle. Toch is niet iedereen een fan van de acteur.

Zo worden zijn films vaak met de grond gelijk gemaakt door filmcritici. Sandler wordt dan ook wel vaker een niet zo goede acteur genoemd. Nu laat hij zich hier eindelijk zelf over uit.

Reactie
"Soms heb ik er wel moeite mee" begint hij. "Dat komt omdat ik niet alleen aan een project werk. Er is een heel team om mij heen van fantastische mensen, dus ik vind het niet leuk wanneer zij allerlei vervelende artikelen over de film lezen".

"Ik word er zelf niet meer boos over. Mijn vader heeft me altijd verteld dat er leuke en minder leuke momenten zijn in het leven. Ik herinner me een dag heel goed, toen ik een optreden gaf dat echt vreselijk ging. Ik was geïrriteerd maar ik schaamde me ook".

Levensles
Gelukkig stak zijn vader hem een hart onder de riem: "Mijn vader zei toen: "Adam, je kan niet altijd gelukkig zijn. Mensen zullen je niet altijd appreciëren. Soms zal je dan ook falen". Ik zei hem toen dat ik gewoon blij wil zijn. Zijn antwoord was als volgt: "Je kan niet blij zijn als je niet weet hoe het is om verdrietig te zijn". Ik heb daar echt veel van geleerd".

NieuwsFilm