'Fantastic Four' boekt vooruitgang met twee belangrijke namen

Nu zijn ook de schrijvers gevonden.

Wouter Drummen 22 september 2022 12:59 in Algemeen
Goed nieuws voor de Fantastic Four liefhebbers. Al een hele lange tijd word er gesproken over een nieuwe film over deze superhelden groep en hoewel Marvel elk jaar de nodige blockbusters uitbrengt, kijken veel mensen vooral hiernaar uit. Nu is er eindelijk wat schot in de zaak!

De schrijvers voor het project zijn namelijk gevonden, waardoor er nu dus eindelijk actief aan gewerkt wordt. Ongeveer een maand geleden werd bekend gemaakt dat Matt Shakman de regie voor zijn rekening zou nemen, maar komen ook twee schrijvers het team versterken.

Namen
Het gaat hier om Jeff Kaplan en Ian Springer, die er blijkbaar zelfs al een tijdje mee bezig zijn. Nu dat de regisseur en schrijvers gevonden zijn, kunnen ze op zoek gaan naar de acteurs voor de nieuwe Fantastic Four-film.

Dit is ook de reden waarom we geen Fantasic Four nieuws kregen te horen eerder deze maand tijdens het D23 van Disney, waar alle grote projecten worden onthuld. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen, nu dat het creatieve team flink vaart kan gaan boeken!

Wie?
Normaal gesproken zal Fantasic Four in november 2024 te zien zijn, maar wie welke superheld gaat spelen is vooralsnog niet bekend. Wel vragen fans Marvel al jarenlang om het bekende acteurkoppel John Krasinski en Emily Blunt te strikken als Mister Fantastic en Invisible Woman.

NieuwsFilm