James Bond-producenten reageren op Idris Elba's uitspraken over 007-toekomst

Je moet bereid zijn de rol voor op z'n minst een decennia te spelen.

Wouter Drummen 22 september 2022 13:21 in Algemeen
We weten allemaal wel dat Daniel Craig zijn tijd als James Bond erop zit. De acteur speelde nog een laatste keer 007 in de sterk onthaalde No Time to Die, waardoor er een nieuwe acteur moet gevonden worden. Idris Elba werd lange tijd genoemd, maar zo te zien kunnen we een streep door zijn naam zetten.

Elba, o.a. bekend van de serie Luther en zijn rol als Heimdall in het MCU, wordt al jarenlang genoemd als Craigs mogelijke opvolger. Veel fans zien hem als dé perfecte Bond, maar Elba heeft er zelf echter niet meer zo veel zin in.

Reactie
Zo zei de 50-jarige Elba, die maar vier jaar jonger is dan Craig, enige tijd geleden dat hij het niet wordt. Hier wordt nu op gereageerd door niemand minder dan Barbara Brocolli, de bekende Bond producent.

Zij zegt het volgende: "We houden allemaal enorm veel van Idris. Het enige probleempje is dat het wel nog enige tijd zal duren voordat we met een nieuwe Bond-film komen. Wanneer het zover is, willen we een Bond vinden die op z'n minst 10 tot 12 jaar zich vast wil leggen".

Lastig
Broccoli vervolgt: "Dit is lastig. Misschien dat Idris zichzelf ook afvraagt: "Heb ik hier überhaupt wel echt zin in?" Niet iedereen wil dit. Het was al lastig voor Daniel om dit zo lang te doen".

Al een tijdje doet het gerucht de ronde dat Broccoli en co. willen gaan voor een veel jongere acteur, maar ook bekende namen als Tom Hardy, Henry Cavill, Richard Madden, James Norton en Tom Hiddleston worden vaker genoemd. Tot nu toe blijft het echter gissen wie de rol zal bemachtigen, maar we kunnen dus definitief vergeten dat Elba Bond zal spelen.

NieuwsFilm