Tongzoenende Madonna laat zich gaan op Instagram

De zangeres is terug met nieuwe expliciete content.

FilmTotaal 23 september 2022 10:20 in Celebrity
Madonna heeft weer een opvallende, expliciete Instagram-post met haar fans gedeeld. In een video toont de altijd wilde zangeres dit keer hoe ze tongzoent met de Dominicaanse rapper Tokischa, met wie ze recent een nummer heeft uitgebracht.

Deze week hebben Madonna en Tokischa de videoclip gelanceerd voor de remix van Madonna's hit Hung Up die ze samen hebben gemaakt. Daar hoort vanzelfsprekend de nodige promo bij en Madonna weet natuurlijk als geen ander hoe je muziek aan de man brengt.

Op Instagram deelt ze het ene na de andere promotiebericht met Tokischa. Daarbij weten de dames vooral de aandacht te trekken met intieme en wilde foto's en video's. De video die ze nu heeft gedeeld bevat beelden uit de nieuwe Hung Up-videoclip.Koningin van Instagram
Madonna is zeer actief op Instagram. Dat heeft haar ook veel volgers opgeleverd (op dit moment ruim 18,5 miljoen). Haar content is vaak redelijk expliciet en wild van aard; geheel in Madonna-stijl dus.

De zangeres krijgt regelmatig kritiek op haar berichten. Sommigen menen dat Madonna een onrealistisch beeld van zichzelf neerzet door de filters die ze gebruikt. Zelf kan ze daar niet wakker van liggen. En gelijk heeft ze.

NieuwsFilm