Eerste 'John Wick'-spinoff met hotste actrice van dit moment start binnenkort

Eerste 'John Wick'-spinoff met hotste actrice van dit moment start binnenkort

Opnames voor Ballarina starten nog dit jaar.

Op dit moment heeft actrice Ana de Armas veel succes met de aanstaande Netflix-film Blonde, maar ook voor haar draait de wereld straks weer verder en zal ze een volgende film moeten opnemen.

En die film wordt de langverwachte John Wick-spinoff Ballerina. De Armas speelt het personage dat kort te zien was in John Wick: Chapter 3 - Parabellum. Ze werd geïntroduceerd door The Director, gespeeld door Angelica Huston.

Opnames Ballerina starten binnenkort
Even geleden werd bekend dat Underworld-kopman Len Wiseman de film gaat regisseren met het script van Parabellum en Army of the Dead-schrijver Shay Hatten in zijn hand.

Nu wordt via Variety duidelijk dat de camera's in het najaar van 2022 wordt opgenomen. In het interview met Variety zei De Armas dat ze hoopt dat ze een film kan maken die opvalt tussen de vele actiefilms die ze recent maakte, zoals The Gray Man en No Time to Die.

"Zonder dat ik het echt gepland hebt, maak ik heel wat actiefilms die erg leuk zijn en me op een andere manier raken," zei De Armas. "Ik hoop dat ik het nu in evenwicht kan brengen, want het voelde allemaal heel eentonig aan. Ik heb te veel tegelijkertijd gedaan."

Eind maart 2023 verschijnt eerst John Wick: Chapter 4, terwijl ook John Wick: Chapter 5 in ontwikkeling is en er wordt gewerkt aan de prequelserie The Continental.

NieuwsFilm

meest populair