Ongemakkelijk: Ex-vriendin Leonardo DiCaprio oog in oog met zijn nieuwe vlam Gigi Hadid

Ongemakkelijk: Ex-vriendin Leonardo DiCaprio oog in oog met zijn nieuwe vlam Gigi Hadid

En dat allemaal bij een modeshow van Versace.

Het liefdesleven van Leonardo DiCaprio is de laatste tijd volop in het nieuws. Ongeveer een maand geleden verbrak hij zijn relatie met supermodel Camila Morrone en inmiddels wordt hij gelinkt aan Gigi Hadid. Bijzonder is dat die twee elkaar vrijdag tegenkwamen.

In Milaan vindt momenteel hét mode-event van Europa plaats: de Milan Fashion Week. Vrijdag stond de show van het bekende modehuis Versace op het programma. Een van de modellen op de catwalk was niemand minder dan Gigi Hadid.

Zij wordt sinds enkele weken aan Leonardo DiCaprio gelinkt nadat er foto's op het internet verschenen waarop de twee het wel erg gezellig met elkaar leken te hebben.

Dat maakt dat het half-Nederlandse model vrijdag een wel heel bijzondere toeschouwer had. Camila Morrone zat namelijk in de zaal. Zij had tot voor kort een relatie met de Hollywoodster (die haar binnen enkele weken dus al vervangen had door Hadid).

Hoewel het niet bekend is of Hadid en Morrone elkaar daadwerkelijk hebben ontmoet of gezien, gaat het hier dus om een bijzonder moment. Morrone zat in ieder geval op de eerste rij.

Status: onduidelijk
Toch is er nog veel onzekerheid over hun mogelijke status. Zogenaamde ingewijden spreken elkaar tegen als het gaat om de vraag of Hadid en DiCaprio wel of niet aan het daten zijn.

Ook past Hadid in principe niet helemaal in het profiel van het type vrouw waar de Titanic-acteur normaalgesproken voor gaat. Het model is immers al 27 en DiCaprio heeft in het verleden eigenlijk alleen vrouwen tot 25 jaar gedatet.

NieuwsFilm

meest populair