Netflix heeft nu 3 wel heel goede films online gezet

Netflix heeft nu 3 wel heel goede films online gezet

Welke van de drie ga jij kijken?

Netflix brengt elke maand weer de nodige films en series uit en sommige projecten komen van de streamingdienst zelf. Denk bijvoorbeeld maar aan Marriage Story, Beasts of No Nation en The Irishman. Nu voegt de streaminggigant weer drie veelbelovende Netflix originals toe aan hun database!

Hieronder zetten we deze drie films even op een rijtje, zodat je weet waarvoor je je ogen moet openhouden!

1: Lou
Deze aankomende Netflix-film gaat over een vrouw, genaamd Lou, die denkt dat ze haar gewelddadige en gevaarlijke verleden achter zich heeft gelaten. Dit is echter niet het geval, wanneer een wanhopige moeder Lou smeekt om haar te helpen om haar ontvoerde dochter te redden. Bekijk de trailer hieronder!



2: Der Parfurmeur
De titel geeft waarschijnlijk al weg dat het om een Duitse film gaat. In deze film, waarvan de Engelse titel The Perfurmier is, volgt een rechercheur die twee doelen heeft in het leven. Ze wil haar reukzin herstellen en haar minnaar heroveren. Om haar dromen waar te maken slaat ze de handen ineen met een parfummaker, die dodelijke methodes gebruikt om de perfecte geur te creëren. Maar is ruiken wel echt een gave of een vloek, een zintuig of een verslaving? Om daarachter te komen moet je deze film zien!



3: Athena
Athena is juist weer een Franse film, die zich afspeelt in een fictieve buitenwijk van Parijs. Het verhaal gaat over vier broers, die tegen de autoriteiten ingaan, aangezien de politie zich gedracht als een bezettingsmacht. Het gaat echter van kwaad tot erger, wanneer de 13-jarige Idir wordt vermoordt, ogenschijnlijk door agenten. Idirs broer, soldaat Abdel, probeert de boel te sussen, maar een andere broer, Karim, is uit op bloed.



NieuwsFilm

meest populair