Bryce Dallas Howard werd 'te dik' genoemd voor 'Jurassic World'

Bryce Dallas Howard werd 'te dik' genoemd voor 'Jurassic World'

Gelukkig nam regisseur Colin Trevorrow het op voor de actrice.

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard waren dé grote sterren van de Jurassic World-trilogie, maar toch was het voor de laatstgenoemde niet altijd even leuk. Zij werd namelijk gevraagd af te vallen voor de franchise, maar ze kon rekenen op de steun van een hele grote naam.

Tijdens een recent interview laat Howard weten dat haar werd gezegd dat ze wel moest afvallen om opnieuw de rol van Claire Dearing te kunnen spelen. Gelukkig nam regisseur Colin Trevorrow het voor haar op. De actrice deelt nu haar verhaal.

Reactie
Zo zegt Howard: "Toen ik terugkeerde voor het derde avontuur, werd me gevraagd af te vallen. Ik mocht niet 'mijn eigen lichaam' laten zien... Er werd dus van me verwacht dat ik 'wat kilo's' eraf ging trainen".

Hier wilde filmmaker Trevorrow echter niks van weten. Howard vervolgt: "Colin was het hier totaal niet mee eens en beschermde me echt. Hij zei dat er heel veel verschillende soorten vrouwen zijn en dat we niet onrealistische schoonheidsidealen moeten promoten".

Niet mogelijk
Howard gaat door door te zeggen dat ze haar werk niet fatsoenlijk had kunnen doen: "Ik doe veel van mijn stunts zelf, maar dat was niet mogelijk geweest als ik een streng dieet had moeten volgen. Ik vind het ook geweldig om mijn eigen actiescenes te doen en dat ging met het lichaam wat ik had".

"Claire was op het top van haar kunnen en was zo sterk mogelijk. Ik hoop dan ook dat we eens stoppen met 'vrouwen moeten afvallen' maar dat we ook gewoon kunnen laten zien waar vrouwen toe mogelijk zijn!"

NieuwsFilm

meest populair