Vette nieuwe Netflix-film 'They Cloned Tyone' onthult trailer

Dat ziet er tof uit!

Jim Pedd 25 september 2022 10:34 in Video
Netflix heeft de eerste trailer voor de sci-fi film They Cloned Tyrone vrijgegeven.

De trailer werd vrijgegeven tijdens het TUDUM-evenement en laat de hoofdrolspelers allemaal zien. De cast wordt aangevoerd door John Boyega, Jamie Foxx en Teyonah Parris. In de film volgen we drie vrienden die te maken krijgen met een grote samenzwering van de regering.

They Cloned Tyrone-trailer
They Cloned Tyrone werd in de loop van 2020 aangekondigd door Netflix. Toen werd al onthuld dat acteur Boyega te zien zou zijn in de rol van het personage Fontaine.

Het verhaal van de film They Cloned Tyrone volgt "een reeks angstaanjagende gebeurtenissen die een onwaarschijnlijk trio op het pad van een vreselijke overheidssamenzwering brengen, in deze pulpy mystery-film."

Boyega vergeleek de film They Cloned Tyrone al eens met een eerder project waar hij aan werkte. "Ik zie dit als een Amerikaanse versie van Attack the Block," aldus Boyega.

"Ik heb een connectie gelegd met de regisseur, Juel Taylor, die denk ik gewoon de waarheid is. Hij heeft een mooie toekomst voor zich in Hollywood. Het is zijn eerste film, maar er is een reden waarom hij mensen als Jamie Foxx kon aantrekken."

They Cloned Tyrone is vanaf 30 december op Netflix te zien.NieuwsFilm