'Star Wars' brengt oude bekende wederom terug

Meer Luke!?

Jim Pedd 25 september 2022 10:54 in Algemeen
Een interessant gerucht over de serie Ahsoka gaat ineens rond. Het verhaal gaat dat de aankomende serie van Disney+ een rol heeft voor een heuse legende uit de Star Wars-franchise.

Ahsoka Tano werd in eerste instantie bepaald niet omarmd door de fans, toen ze verscheen in The Clone Wars. Maar naarmate de jaren verstreken, werd ze al snel een fanfavoriet. Nu hoort ze tussen de meest geliefde Star Wars-personages die er maar zijn!

Ahsoka-serie
Nadat Ahsoka voor het eerst verscheen in live-action in de serie The Mandalorian, maakte ze later een cameo in The Book of Boba Fett. En daarin ontmoette ze ook Luke Skywalker.

Voor Star Wars-fans was het een bijzonder moment. En van Dave Filoni weten we dat het kruisen van het pad van Luke en Ahsoka later verkend zal worden.

Het gerucht gaat nu dat dit te zien zal zijn in de aankomende serie Ahsoka. In een recensie van The Guardian zagen we dat iemand vertelt dat Luke te zien is in Ahsoka. Helemaal duidelijk van wie de opmerking komt is het niet, maar het klinkt eigenlijk wel waarschijnlijk!

NieuwsFilm